به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ساینس دیلی، نتایج تحقیقات محققان دانشگاه لوند سوئد نشان میدهد که پوست پلسیوسور ترکیبی از بخشهای صاف و پولکدار بوده که به آن امکان میداد هم با سرعت بالا شنا کند و هم در بسترهای خشن دریا حرکت کند.
بررسیها حاکی از آن است که بخشهای صاف پوست این خزنده دریایی به کاهش اصطکاک در آب و افزایش سرعت شنا کمک میکرده، در حالی که بخشهای پولکدار آن برای محافظت از بدن در برابر سطوح ناهموار و سخت بستر دریا تکامل یافته بود، این ترکیب منحصربهفرد، پلسیوسور را به یکی از شکارچیان موفق اقیانوسهای دوران ژوراسیک تبدیل کرده بود.
به گزارش سرویس اخبار محیط زیست سایت شات ایکس و به نقل از ایمنا این تحقیق نهتنها اطلاعات جدیدی درباره ساختار پوست پلسیوسورها ارائه میدهد، بلکه درک بهتری از نحوه زندگی و سازگاری این موجودات با محیط زیست خود در اختیار دانشمندان قرار میدهد، تحلیل بافت نرم فسیلها بهدلیل فرایندهای تجزیهای که پس از مرگ رخ میدهد، بسیار نادر است و این کشف را به یافتهای ارزشمند تبدیل کرده است.
محققان امیدوارند با ادامه بررسیها روی این فسیل و سایر نمونههای مشابه، به اطلاعات بیشتری درباره تکامل و رفتار پلسیوسورها دست پیدا کنند. این یافتهها میتواند پنجرهای جدید به دنیای باستانی اقیانوسها باز کند و اسرار بیشتری از حیات در دوران ژوراسیک را آشکار سازد.