علاوه بر آن مک استودیو و مک پرو نیز آپدیت شدند که در هر دو آنها از تراشه جدید M۲ Ultra استفاده شده بود.
می توان به راحتی ادعا کرد « ویژن پرو» دستگاه چشمگیر این مراسم بود. این هدست واقعیت ترکیبی مشخصات قدرتمندی دارد از جمله تراشه قدرتمند M2 (در کنار تراشه همراه R1)، نمایشگرهایی با وضوح 4K برای هر چشم و حدود ۱۲ دوربین و حسگر که سبب می شود هر حرکت ثبت و عکاسی ۳ بعدی انجام شود.
یک نمایشگر خارجی چشمان کاربر را نشان می دهد و هنگامیکه وی از اپ استفاده می کند، به بقیه نوتیفیکیشن می فرستد.
«ویژن پرو» با سیستم عامل «ویژن OS» فعال است که یک پلتفرم مخصوص برای رایانش فضایی است. این ابزار بر محور یک رابط واقعیت ترکیبی سه بعدی است که سبب می شود اپ ها، تماس های فیس تایم و دیگر قابلیت ها به طور موثر در فضای فیزیکی شناور شوند. کاربر می تواند رایانه مک خود را کنترل کند، بازی رایانشی انجام دهد، از اپ های آی پد با استفاده از نمایشگر مجازی استفاده کند.
البته قیمت این دستگاه ارزان نخواهد بود و اپل آن را با برچسب ۳۴۹۹ دلاری می فروشد. هدست مذکور در اوایل ۲۰۲۴ میلادی عرضه می شود. این ابزار در حقیقت یک رایانه پوشیدنی برای توسعه دهندگان است.
در کنار این دستگاه اپل مک بوک ایر ۱۵ اینچی را رونمایی کرد که نخستین لپ تاپ بزرگ این شرکت برای کاربران عادی است. در این رایانه از تراشه M2، اتصال دهنده MagSafe و دو پورت دوقلوی تاندربولت ۴ به کار رفته است. نمایشگر دستگاه ۱۵.۳ اینچ و طول عمر باتری آن نیز ۱۸ ساعت است. کارشناسان آن را با ضخامت ۰.۴۵ اینچ، نازک ترین لپ تاپ ۱۵ اینچی نامیده اند که فقط ۳.۳ پوند وزن دارد.
قیمت پایه مک بوک ایر ۱۲۹۹ دلار اعلام شده است.
رونمایی از iOS17 با جدیدترین قابلیت ها
همچنین در این مراسم اپل از سیستم عامل iOS17 نیز رونمایی کرد. این ارتقا روی امتداد قابلیت های آیفون متمرکز است. در این نسخه نوتیفیکیشن های پوستر مانند مخصوص تماس همراه نسخه نوشتاری برای پیام های صوتی وجود دارد. در بخش پیام ها، رابط، متن و قابلیت استیکر قدرتمندتر و کنترل های مبتنی بر موقعیت مکانی دقیق تر با دوستان ارائه می شود.
همچنین فیس تایم به کاربران اجازه می دهد پیام ویدئویی برای مخاطب خود بگذارند. قابلیت اشتراک گذاری براساس مجاورت و همچنین اشتراک گذاری تماس نیز ارتقا می یابد. در کنار این موارد اشتراک گذاری AirPlay در هتل ها و همچنین با سیستم سرگرمی خودروها ارتقا یافته است.
سیری نیز از دستورهای پشت سرهمی پشتیبانی می کند که کلیدواژه «سیری» در آنها وجود ندارد و از سوی دیگر قابلیت اصلاح خودکار و همچنین پیش بینی کلمات نیز بهبود یافته اند.
همچنین یک اپ ژورنال جدید در iOS17 وجود دارد که به فرد اجازه می دهد فعالیت ها و افکارش را ثبت کند و از سوی دیگر قابلیت ردیابی حالت روحی در بخش Health می تواند به فرد کمک کند تغییرات احساسی مرتبط با وضعیت سلامت را شناسایی کند. آیفون همچنین با کمک قابلیت StandBy به عنوان یک نمایشگر هوشمند عمل می کند که اطلاعات مفید را روی ویجت ها نشان می دهد.
iOS17 از آیفون ۸ و ایکس پشتیبانی نمی کند
اپل قصد دارد در پاییز امسال جدید ترین نسخه سیستم عامل خود را برای محصولات مختلفش عرضه کند. مانند همیشه نیز برخی از نسل های قدیمی دستگاه های این شرکت امکان پشتیبانی از نسخه جدید را نخواهند داشت.
درهمین راستا iOS17 نیز از آیفون ۸ و آیفون ایکس پشتیبانی نمی کند. به بیان دیگر آیفون کاربر باید مجهز به تراشه A12 یا نسخه های بعدتر آن باشد تا بتواند از iOS17 استفاده کند. بنابراین آیفون های ایکس آر، ایکس اس، ایکس اس مکس، آیفون اس ای و یا بعد دسترسی به این نسخه نخواهند داشت.