با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
سیاره زهره در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
عکس : سیاره زهره در اوج خورشیدی
.

به گزارش سرویس ترجمه ، سه‌شنبه -هفدهم مردادماه- سیاره زهره در مدار ۲۲۵ روزه خود به دور خورشید به دورترین نقطه خود از خورشید (اوج خورشیدی ) به فاصله ۰.۷۳ واحد نجومی خواهد رسید. فاصله مدار سیاره زهره از خورشید حدود ۱.۵ درصد بین حضیض و اوج متفاوت است، این باعث می‌شود که این مدار کاملاً دایره‌ای‌تر از دیگر سیارات منظومه شمسی باشد. در نتیجه سطح آن در زمان حضیض خورشیدی (نزدیک‌ترین فاصله به خورشید) و اوج (دورترین فاصله از خورشید) تقریباً میزان برابری انرژی از خورشید دریافت می‌کند.



مقارنه ماه و سیاره مشتری

سه‌شنبه -هفدهم مرداد- ماه ۲۲ روزه از فاصله دو درجه و ۳۹ دقیقه قوسی سیاره مشتری عبور خواهد کرد. این پدیده از اصفهان از ساعت ۲۳:۰۳ تا کمی قبل از غروب ماه در ساعت ۱۲:۲۷ روز بعد قابل مشاهده خواهد بود. ماه در قدر منفی ۱۱.۹ و سیاره مشتری در قدر منفی ۲.۵ هر دو در صورت فلکی برج حمل قرار خواهند گرفت. این دو جرم به قدری از یکدیگر جدا خواهند بود که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما می‌توان آن‌ها را با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی مشاهده کرد. تقریباً در همان زمان، ماه و سیاره مشتری در وضعیت مقارنه قرار خواهند گرفت.

تربیع آخر ماه

سه‌شنبه -هفدهم مرداد- ماه در تربیع آخر خود قرار خواهد گرفت و از هر قسمت دنیا در سپیده‌دم در آسمان قابل مشاهده است. البته از اصفهان، به زودی پس از طلوع آن، ساعت ۲۲:۵۶، تا کمی قبل از غروب ساعت ۱۲:۳۸ روز بعد قابل رصد است. در این زمان از چرخه ماهانه ماه، تقریباً نیمه روشن به نظر می‌رسد. ماه هر چهار هفته یک بار به دور زمین می‌چرخد و باعث می‌شود ماه در فازهای ماه نو، ربع اول، ماه کامل و ربع آخر قرار بگیرد، سپس هر ۲۹.۵ روز یک بار به ماه نو برمی‌گردد.

همانطور که ماه در چرخه خود پیش می‌رود، در زمان‌های مختلف قابل مشاهده است. در ربع آخر، در نیمه‌های شب طلوع می‌کند و تا سحر در بلندی آسمان ظهور می‌کند و حوالی ظهر نیز غروب می‌کند.

ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین