با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
روش جلوگیری از مقابله با اخاذی اینترنتی
عکس : اخاذی اینترنتی

کارشناس امنیت سایبری و هوش مصنوعی با بیان این که جرم اخاذی یا باج‌گیری الکترونیکی یکی از خطرناک‌ترین جرایم سایبری است که بخش بزرگی از کاربران را تهدید می‌کند، بر اهمیت اطمینان از عدم انتشار اطلاعات شخصی مانند عکس‌ها، فیلم‌ها و سایر داده‌ها و اطلاعات بسیار حساس که ممکن است شما را در معرض خطر باج‌گیری الکترونیکی، کلاهبرداری و سایر اشکال اخاذی قرار دهد، تأکید و به این نکته اشاره کرد که به اشتراک‌گذاری اطلاعات با افراد در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی شما را در معرض خطر قرار می‌دهد و دریچه‌ای به موقعیت شما به عنوان قربانی در چنین جنایاتی است.

به گزارش سرویس اخبار امنیت سایت شات ایکس و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان مغربی در اظهارات اختصاصی به Youm۷ توضیح داد که محافظت از کاربر در برابر جرم باج خواهی الکترونیکی منوط به لزوم انتخاب رمز‌های عبور قوی و متنوع است که ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک، اعداد و نماد‌ها باشند. کما آن که نباید این رمز عبور را با شخص دیگری، هر قدر هم به شما نزدیک باشد، به اشتراک گذاشت.

او همچنین توصیه کرد که از احراز هویت ۲ مرحله‌ای استفاده کنید که به شما یک لایه امنیتی اضافی برای هر حسابی که دارید، می‌دهد و زمانی که کاربری سعی می‌کند به حریم خصوصی شما نفوذ کند، با ارسال یک کد اضافی که از طریق تلفن یا ایمیل شما برای شما ارسال می‌شود، هشدار می‌دهد. همچنین به روز رسانی برنامه‌های امنیتی آنتی ویروس در تلفن همراه شما، به منظور محافظت از شما در برابر هر گونه بدافزار یا تلاش برای هک مهم است.

این کارشناس امنیت سایبری در خصوص نحوه برخورد با جرایم باج خواهی الکترونیکی توضیح داد: «کاربر باید باج گیر را نادیده بگیرد و به هیچ تهدیدی پاسخ ندهد؛ بلکه این تهدیدات را مستند کند تا به مراجع ذی‌صلاح مانند واحد مبارزه با جرایم سایبری ارائه کند.»

وی همچنین نسبت به اهمیت برخورد با لینک‌های مشکوک (لینک‌های فیشینگ) که دروازه‌ای برای دخالت در جرایم باج گیری الکترونیکی هستند، هشدار داد.

منبع: الیوم السابع/باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین