با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
محققان ایرانی پلاستیک را با چای بهینه کردند
عکس : گروهی از محققان ایرانی از چای سیاه به عنوان یک افزودنی حافظ محیط زیست و قابل بازیافت برای ارتقای قابلیت های مکانیکی پلی لاکتیک اسید که نوعی ترموپلاستیک تجزیه پذیر زیستی است، استفاده کردند.

پلی لاکتیک اسید نوعی ترموپلاستیک قابل تجزیه زیستی و فعال زیستی است که از منابع تجدید پذیر مانند نشاسته ذرت، نشاسته یا نیشکر به دست می‌آید.

مهدی بداغی از دانشگاه ناتینگهام ترنت انگلیس همراه جواد خداد هتکپشتی، ناصر کردانی و محمد اکبرزاده پاشا از دانشگاه مازندان در این روش دور ریز چای سیاه را با آب گرم فراوری کردند تا رنگ آن را بین ببرند. در مرحله بعد چای مذکور آسیاب شد تا پودری یک دست به دست آید. این ذرات همراه پلی لاکتیک اسید با استفاده از یک اکسترودر ترکیب شدند.

به گزارش سرویس اخبار علمی سایت شات ایکس و به نقل از مهر پلی لاکتیک اسید نوعی ترموپلاستیک قابل تجزیه زیستی و فعال زیستی است که از منابع تجدید پذیر مانند نشاسته ذرت، نشاسته یا نیشکر به دست می‌آید.

مهدی بداغی از دانشگاه ناتینگهام ترنت انگلیس همراه جواد خداد هتکپشتی، ناصر کردانی و محمد اکبرزاده پاشا از دانشگاه مازندان در این روش دور ریز چای سیاه را با آب گرم فراوری کردند تا رنگ آن را بین ببرند. در مرحله بعد چای مذکور آسیاب شد تا پودری یک دست به دست آید. این ذرات همراه پلی لاکتیک اسید با استفاده از یک اکسترودر ترکیب شدند.

ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین