نسخههای بعدی ویندوز ۱۰ که پس از اکتبر سال ۲۰۲۰ منتشر شدند شامل اینترپرایز، اینترپرایز مولتی سشن، اجوکیشن و IoT اینترپرایز نیز مشمول این بازنشستگی میشوند.
برای بعضی از کاربران، این هشدار احتمالا تعجب آور نبوده است زیرا کاربران شخصی پیش از این، با پایان خدمت نسخههای دیگر شامل Home، Pro، Pro Education، Pro for Workstations و Team در ۱۰ ماه مه سال ۲۰۲۲ روبرو شدند.
مایکروسافت در صفحه پشتیبانی توضیح داده است نسخههای ۲۰H۲ پس از ۹ ماه مه سال ۲۰۲۳، دیگر بهروزرسانی امنیتی دریافت نخواهند کرد و در عوض به آنها پیشنهاد میشود به جدیدترین نسخه ویندوز ۱۰ یا ویندوز ۱۱ ارتقا پیدا کنند.
اگر چه کاربران سازمانی و آموزشی همچنان میتوانند از نسخه ۲۰H۲ استفاده کنند اما دیگر بهروزرسانی و وصلههای امنیتی دریافت نمیکنند که آنها را در معرض تهدیدهای امنیت سایبری بیشتری قرار می دهد.
با وجود رشد محبوبیت در ماههای اخیر، ویندوز ۱۱ از نظر میزان استفاده، عقبتر از نسخههای قدیمیتر مانده از هر پنج دستگاه، در یکی (۱۸ درصد) نصب است.
مایکروسافت در مقاله پشتیبانی دیگری توضیح داد از زمان ویندوز ۱۰، این شرکت همواره به کاربران ویندوز کمک کرده است بهروز بمانند و نسخههای پشتیبانی را از طریق بهروزرسانیهای خودکار، فراهم کرده است.
بر اساس گزارش وب سایت تِک رادار، برای بسیاری از کاربران این ممکن است به معنای آن باشد که نیازی به نگرانی درباره نسخه ۲۰H۲ EOS نیست اما برای شرکتهایی که رویکرد پیشگیرانهتری را در استفاده از بهروزرسانیهای سیستم عامل دنبال می کنند، ممکن است لازم باشد برای حفظ امنیت مناسب، دست به کار شوند.