اینترنت اشیاء هر روز بخشهای گستردهتری از زندگی مردم را دستخوش تغییر میکند؛ از جمله این تحولات، امکان آشپزی از راه دور است.
ه گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، چین با حمایت از نوآوری به عنوان یک رهبر جهانی در حوزههای مختلف فناوری از جمله اینترنت اشیا، ظهور کرده است.
براساس دادههای ارائه شده توسط سایت آماری استتیستا، پیشبینیها نشان میدهند که درآمد در بازار اینترنت اشیاء تا انتهای سال 2024 به رقم چشمگیر 576.80 میلیارد دلار خواهد رسید با بیش از 5 میلیارد دستگاه اینترنت اشیاء که بر تسلط آن در چشمانداز اینترنت اشیا تأکید دارد.
به گزارش سرویس اخبار موبایل سایت شات ایکس و به نقل از فارس این رقم، پتانسیل عظیم و رشد سودآور موجود در این بخش بازار را برجسته میکند.
سرمایهگذاری در زیرساختها، از جمله محاسبات ابری و شبکههای ۵جی، محیط مناسبی را برای توسعه و پذیرش اینترنت اشیاء ایجاد کرده است، زیرا بهبود اتصال و قابلیت پردازش دادهها به نفع کسبوکارها و مصرفکنندگان است.
انجمن سامانهٔ جهانی ارتباطات سیار تأیید کرده که در حال حاضر بیش از 800 میلیون اتصال موبایل چینی از فناوری ۵جی استفاده میکنند. پیشبینی میشود، نسبت اتصالهای ۵جی در چین از 45درصد به بیش از 50درصد افزایش یابد و به این ترتیب، فناوری غالب موبایل در این کشور شود.
چین با بهرهگیری از پایگاه تولیدی گسترده و کارآمدی زنجیره تأمین خود، هزینههای دستگاههای اینترنت اشیاء را کاهش داده و آنها را برای مخاطبان گستردهتری قابل دسترسیتر کرده است.
انتظار میرود بازار چین در ۴ سال آینده با نرخ رشد سالانه 13.4 درصد رشد کند. این رشد قدرت اینترنت اشیاء را برجسته میکند، بهویژه از آنجایی که این فناوری دارای پتانسیل برای کاربرد در همه بخشها است.
برای مثال بسیاری از وسایل خانگی چینی به شبکه اینترنت وصل میشوند.
این قابلیت به کاربران اجازه میدهد تا از طریق تلفن هوشمند یا سایر دستگاههای هوشمند، لوازم خانگی خود را مدیریت کنند. مثلا میتوانند روشنایی را تنظیم، دما را کنترل و دستگاههای امنیتی را فعال کنند.
در ویدئوی منتشر شده میتوانید قابلیت دستگاه پلوپز چینی را مشاهده کنید. این دستگاه از راه دور با فرمان کاربر فعال شده و با اضافه کردن برنج و آب کار پخت و پز را آغاز میکند.