«اریک اشمیت»، مدیرعامل سابق گوگل در مصاحبه با Wired اعلام کرد کاربرد هوش مصنوعی در جنگها میتواند تأثیری مشابه سلاح هستهای داشته باشد. وی معتقد است ارتش ایالات متحده در میدان رقابت با سایر کشورهای جهان باید به ابزارهای مبتنی بر هوش مجهز شود.
اشمیت که در سال 2016 یکی از بنیانگذاران هیئت نوآوری دفاعی دولت بود، به Wired گفت که پنتاگون (مقر فرماندهی وزارت دفاع ایالات متحده) در انطباق با فناوری جدید عملکرد آهستهای دارد و فناوری آن باید ارتقا پیدا کند.
تأثیر هوش مصنوعی روی جنگ
مدیرعامل سابق گوگل در مصاحبه خود از هوش مصنوعی بهعنوان عاملی یاد کرد که میتواند فناوریهای پنتاگون را ارتقا و بهبود دهد. او مدعی شد که فناوری هوش مصنوعی، مانند پهپادهای دارای حسگر، میتواند به اندازه سلاحهای هستهای در تغییر وضعیت جنگ تأثیرگذار باشد.
او در مصاحبه خود گفت:
«انیشتین در دهه 1930 نامهای به روزولت نوشت و گفت که این فناوری جدید (سلاحهای هستهای) میتواند جنگ را تغییر دهد و دقیقاً نیز همینطور شد. من اعتقاد دارم که خودمختاری و غیرمتمرکز بودن هوش مصنوعی، سیستمهایی به همان اندازه قدرتمند ایجاد خواهد کرد.»
اشمیت در حال نظرات خود را بیان کرده که ابزارهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT در حال ایفا کردن نقش مهمی در زندگی امروزه هستند. در حال حاضر، کسبوکارهای تمام صنایع، از مراقبتهای بهداشتی گرفته تا بازاریابی، در حال یادگیری نحوه سازگاری با این فناوری جدید هستند.
تحت رهبری اشمیت، آلفابت، شرکت مادر گوگل مجموعهای از پروژهها مربوط به واقعیت مجازی و خودروهای خودران را راهاندازی کرده بود و اکنون او تلاش میکند تا فناوری هوش مصنوعی را به ارتش ایالات متحده بیاورد. اشمیت همچنین جزو گروه سرمایهگذارانی است که اخیرا 13 میلیون دلار سرمایه اولیه به Istari اهدا کردند. این استارتاپ که در می 2022 راهاندازی شد، از یادگیری ماشینی برای ساخت و آزمایش سلاحهای نظامی استفاده میکند.
او در نهایت به Wired گفت که فناوریهایی مانند Istari میتوانند در ساخت یک ارتش قدرتمندتر برای ایالات متحده کمک کند تا بتواند با کشورهایی مانند چین رقابت کند.