مرکز ملی خدمات بهداشت انگلیس از بیماران مبتلا به میگرن خواست تا این میوه را از برنامه غذایی خود حذف کنند.
به گزارش سرویس اخبار پزشکی سایت شات ایکس و به نقل از اطلاعات مرکز ملی خدمات بهداشت انگلیس از بیماران مبتلا به میگرن خواست تا این میوه را از برنامه غذایی خود حذف کنند.
طبق دستورالعمل NHS، میگرن معمولاً از چند ساعت تا چند روز ادامه دارد. مشخص نیست که به طور خاص چه چیزی باعث میگرن میشود ولی محرکهای مختلفی در تشدید این بیماری وجود دارد که موز در راس آنهاست.
این میوه زرد رنگ ممکن است باعث میگرن در افرادی شود که به تیرامین حساس هستند، یک ماده شیمیایی طبیعی که در میوه یافت میشود و با ایجاد حمله در مبتلایان به میگرن مرتبط است.
تیرامین یک ساختار شیمیایی دارد که بدن ما با استفاده از آنزیم هایی به نام مونوآمین اکسیداز (MAO) آن را تجزیه می کند. وقتی بدن ما به تنهایی این مقدار کافی را تولید نکند و هر غذای غنی از تیرامین مصرف شود، ممکن است با مشکل مواجه شود که ممکن است منجر به سردرد شود.
محتوای تیرامین با رسیدن موز افزایش مییابد، به خصوص اگر بیش از حد رسیده باشد.