دکتر جرمی لندن، جراح قلب در ساوانا، جورجیا، در ویدیویی که میلیونها بازدید داشته، به پرسشی درباره تأثیر تخممرغ بر سلامت قلب پاسخ داده است.
به گزارش سرویس اخبار پزشکی سایت شات ایکس و به نقل از العین او معتقد است که تصور منفی از تخممرغ طی دهههای گذشته اغراقآمیز بوده و واقعیتهای علمی جدید این تصورات را تغییر داده است.
به گفته دکتر لندن، در دهههای ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ تخممرغ به عنوان منبعی خطرناک برای کلسترول معرفی شد. با این حال، در سال ۲۰۱۵، تحقیقات جدید نشان داد که کلسترول غذایی تأثیر چندانی بر کلسترول کلی بدن ندارد. او اظهار داشت که تخممرغ منبع عالی پروتئین و سرشار از مواد معدنی و ریزمغذیهایی همچون ویتامین D، ویتامین B12، سلنیوم و کولین است.
انجمن قلب آمریکا توصیه میکند که مصرف یک تخممرغ در روز برای بزرگسالان سالم، و دو تخممرغ برای افراد مسن با کلسترول طبیعی، قابل قبول است. دکتر لندن همچنین بر اهمیت رژیم غذایی کلی افراد تأکید کرد و افزود که بررسی تأثیر یک غذای خاص بر سلامتی دشوار است.
دکتر لندن به مزایای استفاده از تخممرغ مرغهای آزاد اشاره کرد و گفت: «همانطور که ما تحت تأثیر غذایی که میخوریم قرار میگیریم، رژیم غذایی مرغها نیز بر کیفیت تخممرغ تأثیر دارد.» او همچنین تأکید کرد که بخش اعظم فواید تغذیهای تخممرغ در زرده آن قرار دارد.
دکتر لندن در پایان یادآوری کرد که انتخاب مصرف تخممرغ کاملاً شخصی است و افراد باید با توجه به علائم بدنی و شاخصهای زیستی خود، برنامه غذایی مناسب را تنظیم کنند.
این دیدگاهها نشان میدهد که تخممرغ، برخلاف باورهای گذشته، میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.