به گزارش اطلاعات آنلاین، طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت میزان ایده آل مصرف شکر ۲۵ گرم در روز است. این رقم معادل یک قاشق غذاخوری بسیار پر معادل ۶ قاشق کوچک چایخوری است.
به گزارش سرویس اخبار پزشکی سایت شات ایکس و به نقل از اطلاعات اما یادمان باشد بسیاری از محصولات غذایی که در طول روز میخریم و میخوریم، شکر دارند. از سوی دیگر به صبحانه خوردن خود دقت کنیم، چراکه در برخی نقاط دنیا صبحانه مملو از شکر صرف میشود که شامل مربا، شکلات، ماست شیرین و غیره است.
همچنین سسهای تجاری مقدار زیادی شکر دارند. مثلا به سس کچاپ مقدار زیادی شکر اضافه میکنند تا طعم آن بهتر شود و اسیدیته گوجه متعادل شود.
نکته بعدی اینکه بسیاری از غذاهای از قبل پخته شده، محتوای قند بالا دارند، از جمله غذاهای شور مانند پیتزاهای یخ زده. مهم است که مواد تشکیل دهنده درج شده روی بسته بندی را بررسی کنید.
از خوردن نوشیدنیهای انرژی زا خودداری کنید چرا که تا ۵۲ گرم شکر در خود دارند.
سرکه بالزامیک هم قند دارد و خوردن کم آن اشکالی ندارد.
هشتاد و پنج درصد از ترکیب عسل از شکر بوده و شربت و سایر شیرین کنندهها نیز قند بالایی دارند.
بدین ترتیب غیر از شکری که روی چایی شیرین صبحانه میریزیم، بسیاری از غذاها در طول روز شکر داشته و باید در خورد آنها احتیاط کنیم.