آزاده زارعی، متخصص طب سنتی ، در این باره به خبرگزاری تسنیم گفت: کاهش مصرف شیرینیجات و روغنهای غلیظ مانند روغنهای صنعتی، اجتناب از درهمخوری و پرخوری و نخوردن غذاهای متنوع با هضم متفاوت در یک وعده، از جمله راهکارهای موثر برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب است.
وی افزود: مصرف سالاد، میوه و ماست و مخلفات به همراه غذا توصیه نمی شود. بهتر است در کنار غذا از سبزیجات و زیتون استفاده شود. همچنین باید از نوشیدن انواع نوشیدنیها حین صرف غذا پرهیز کرد و حداقل یک تا دو ساعت بعد از غذا آنها را مصرف نمود.
کبد چرب غیر الکلی، نوعی بیماری مزمن کبد است که بر اثر تجمع چربی در بافت کبد ایجاد می شود. در این بیماری، بیش از ۵ درصد وزن کبد را چربی تشکیل می دهد.
این بیماری معمولاً بدون علامت است و تنها طی آزمایشات دوره ای یا سونوگرافی مشخص می شود.
با این حال، پیشرفت آن ممکن است با علائمی همچون خستگی، کاهش وزن، بی اشتهایی، تهوع و درد در ناحیه بالای شکم همراه باشد.