محققان دانشگاه Sichuan چین با بررسی دادههای ۶ هزار نفر در بریتانیا و حدود ۸ هزار نفر در چین با میانگین سنی ۵۶ سال را مورد بررسی قرار دادند.
آنها عادات مصرف چای افراد، اعم از نوع چای و تعداد فنجان مصرفی در روز را، با شاخصهای پیری مانند فشارخون و میزان کلسترول مقایسه کردند.
به گزارش سرویس اخبار پزشکی سایت شات ایکس و به نقل از العین طبق یافتههای این مطالعه، افرادی که روزانه حداقل سه فنجان چای مینوشیدند، عملکرد بهتری در شاخصهای سلامتی داشته و پیری سلولی کندتری را تجربه میکردند.
محققان معتقدند ترکیبات پلیفنول موجود در چای، با تاثیر بر میکروبیوم روده، از پیشرفت تغییرات مرتبط با سن در سیستم ایمنی و متابولیسم بدن جلوگیری میکند.
البته این مطالعه صرفا مشاهدهای بوده و نمیتواند رابطه علت و معلولی میان نوشیدن چای و کاهش سرعت پیری را اثبات کند. با اینحال، یافتهها حاکی از آن است که مصرف متعادل چای، میتواند به کند شدن روند پیری سلولها کمک کند.