با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
این عادت بیل گیتس در کودکی او را میلیاردر کرد
عکس : بیل گیتس

گیتس، بنیانگذار و مدیر عامل سابق مایکروسافت ، به فراگیر شدن رایانه و اینترنت در جهان کمک کرد. اما او احتمالا هرگز موفق به ساخت امپراتوری خود نمی‌شد اگر در کودکی زمانی برای پرسه زدن با دوستان، کاوش در دنیای بیرون، خواندن و تفکر عمیق در خلوت خود را نداشت.

به گزارش سرویس اخبار اینترنت و شبکه سایت شات ایکس و به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد او می‌نویسد: «زمانی که احساس بی‌قراری یا بی‌حوصلگی می‌کردم، ساعت‌ها در اتاقم خودم را غرق در کتاب‌ها و ایده‌های مختلف می‌کردم. بدین ترتیب بود که توانایی تبدیل اوقات فراغت به تفکر و یادگیری عمیق به بخش اساسی از شخصیت من تبدیل شد. او در ادامه می‌گوید که این عادت در موفقیت‌های بعدی او در زندگی حیاتی بود.

بیل گیتس در یادداشت وبلاگی خود به بررسی کتاب نسل مضطرب از جاناتان هاید پرداخته است و می‌نویسد به نظر او ادعای کتاب مبتنی بر اینکه گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی از اوایل دهه ۲۰۱۰ تأثیر منفی بر نسل جدید داشته‌اند، واقعیت دارد.


این کتاب «فرزندپروری دیجیتالی» و «توجه بیش از حد به فرزندان» را به‌عنوان عوامل مؤثر در افزایش اضطراب، افسردگی و رفتارهای شبه اعتیاد در جوانان معرفی می‌کند. این عوامل تربیتی همچنین با کمبود: خواب، مطالعه، حضور در اجتماع، گذراندن وقت در خارج از منزل و استقلال برای نسل جدید همزمان شده است.

به عقیده نویسنده کتاب هرچند تأثیرات منفی به صورت متفاوت و نابرابری بر زنان و مردان جوان تأثیر می‌گذارد، اما در نهایت هر دو گروه دچار افت تحصیلی و نقص مهارت‌های اجتماعی می‌شوند.

نویسنده کتاب راه‌حل‌هایی همچون پروسه دقیق‌تر تأیید سن برای ورود شبکه‌های اجتماعی، به تعویق انداختن خرید گوشی‌های هوشمند برای کودکان، تشویق تعامل حضوری و ریسک‌پذیری والدین را پیشنهاد می‌کند.

گیتس در یادداشت خود نوشته است: "بدون توانایی تمرکز عمیق و دنبال کردن ایده‌ها، جهان از پیشرفت‌هایی که از تمرکز ذهن افراد حاصل می‌شود محروم می‌شود، مخصوصا زمانی که دوپامین ناشی از حواس پرتی تنها یک کلیک با ما فاصله دارد."

ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین