به نقل از Youm7، دکتر فرانسیسکو برانکا، مدیر دپارتمان تغذیه و ایمنی مواد غذایی در سازمان جهانی بهداشت، گفت که رابطه بین تغییر اقلیم و غذا در ۲ مسیر پیش میرود که در کمیت و کیفیت غذا منعکس میشود.
برانکا اضافه کرد که تغییرات آبوهوایی تا حد زیادی مسئول امنیت غذایی و سوء تغذیه و همچنین مواد غذایی آلوده است؛ زیرا در تولید برخی از مواد غذایی، گازهای گلخانهای نیز ارتباط تنگاتنگی با مناطق آبی و زمینی دارند.
به گزارش سرویس اخبار محیط زیست سایت شات ایکس و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان برانکا توضیح داد که نقش سازمان جهانی بهداشت در این زمینه کمک به کشورها در ارزیابی خطرات، سازماندهی واکنشهای خود به سوء تغذیه و تامین غذا است.
برانکا ادامه داد: ما همچنین میخواهیم اطمینان حاصل کنیم که کشورها از سیاستهای مربوط به امنیت غذایی و برنامههای آبوهوایی پیروی میکنند و از این رو حمایتهای فنی را به کشورها ارائه میکنیم تا تأثیرات تغییرات آبوهوایی را کاهش دهیم. از جمله ابتکار تغییر آبوهوا و تغذیه که با دولت مصر و سازمان خواروبار و کشاورزی برای بهبود تغذیه آغاز شده است.
برانکا تاکید کرد: ما همچنین به سمت پذیرش مفهوم رژیم غذایی سالم و پایدار حرکت میکنیم و بنابراین به سمت رشد غذاهایی میرویم که تأثیر کمتری بر محیط زیست دارند و این چیزی است که سعی میکنیم توضیح دهیم و از آن حمایت کنیم.(YJC)