ساخت عکس ها و فیلم ها با استفاده از ویژگیهای هوش مصنوعی نسبت به قبل آسانتر شده، و به همین دلیل، تشخیص جعلی بودن عکس ها دشوارتر شده است. بنابراین کاربران ناگزیرند به دنبال راه هایی برای جلوگیری از سوءاستفاده و محافظت از عکس ها و ویدیوهای خود باشند.
به گزارش سرویس اخبار هوش مصنوعی سایت شات ایکس و به نقل از ایتنا مشاور ابزارهای هوش مصنوعی، خالد یوسری، با اشاره به نحوه حفظ عکسها و ویدیوهای شخصی در گردش آنها در شبکههای اجتماعی، خاطرنشان کرد: هنوز برنامه خاصی برای محافظت از تصاویر در برابر جعل توسط هوش مصنوعی وجود ندارد، اما برنامههایی برای رمزگذاری و رمزگذاری وجود دارد.
یسری گفت: "عکس های شخصی را به راحتی در دسترس قرار ندهید، زیرا آنها را در معرض جعل قرار می دهد. برنامه هایی با عنوان PhotoGuard برای محافظت از دستگاه های الکترونیکی در برابر هک وجود دارد، اما در موارد خاص استفاده می شود و در دسترس همه نیست.
برنامه "Photo Guard" توسط تیم موسسه فناوری ماساچوست (MIT) از تکنیکی استفاده می کند که اجازه تغییر عکس ها را نمی دهد و به آن "حمله رمزگذاری" می گویند.
برنامه "PhotoGuard" سیگنال های نامرئی یا ملموس را به تصویر اضافه می کند، به طوری که برنامه های کاربردی هوش مصنوعی آن را به عنوان چیز دیگری تفسیر می کنند تا به اشتباه توسط دزدان دریایی عکس و ویدئو مورد سوء استفاده قرار نگیرد.
این سیگنالهای موجود بر روی تصویر میتواند باعث شود که هوش مصنوعی تصویری از یک فرد خاص را بهعنوان بلوک خاکستری قرار دهد و در نتیجه، هرگونه تلاش برای تغییر تصویر این شخص به تصاویر دیگر غیرقابل قبول به نظر میرسد.