با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
احتمال ابتلا به چه سرطان‌هایی در مردان سیگاری بیشتر است؟
عکس : سرطان‌ در مردان سیگاری

مهری مهراد رئیس کمیته نورویورولوژی ایران در مورد راه‌اندازی پویش سلامت برای آقایان و ویزیت رایگان آن‌ها عنوان کرد: «هدف از راه‌اندازی این پویش این است که آقایان به سلامتی خود بیشتر اهمیت دهند. چراکه مصرف دخانیات در آقایان درصد ابتلا به سرطان‌های پروستات و مثانه را افزایش داده و باعث افزایش مرگ و میر می‌شود.»

به گزارش سرویس اخبار پزشکی سایت شات ایکس و به نقل از العین وی در این باره عنوان کرد که مشغله آقایان برای تامین مخارج زندگی نشان می‌دهد که خانواده، همسر و فرزندان و تامین رفاه آن‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است و آن‌ها گاهی حتی از یک آزمایش خون ساده هم برای چک‌آپ سلامتی خود دریغ می‌کنند.

این در حالی است که مراجعه به پزشک متخصص و چک کردن و غربالگری می‌تواند از بسیاری از عوارض این بیماری جلوگیری کند، چرا که این بیماری اگر در مراحل اولیه آن کنترل نشود می‌تواند به عوارض بسیار خطرناکی ختم شود.

این قرص خطر مرگ را در مبتلایان به سرطان پروستات به نصف می‌رساند

این فوق تخصص اورولوژی، زندگی ماشینی در شهرها را یکی از دلایل عدم توجه مردان به سلامت خود عنوان و خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین کارهایی که اصولاً از فهرست برنامه‌های آقایان حذف می‌شود چک‌آپ است. در حالی که مردان بعد از ۳۵ سالگی باید هر سال یک‌بار آزمایش پروستات را انجام دهند تا در صورت شروع علائم جلوی روند افزایشی آن گرفته شود.

وی با تأکید بر اینکه خطر ابتلاء به سرطان در مردان ۴ برابر خانم‌ها است، شایع‌ترین آن‌ها در مردان را سرطان پروستات و بعد از آن سرطان مثانه دانست و خاطرنشان کرد: از بین کسانی که سیگار می‌کشند، مواد مخدر مصرف می‌کنند و حتی افرادی که با مواد شیمیایی مانند رنگ‌های ساختمانی و حتی رنگ مو سروکار دارند ریسک فاکتور سرطان مثانه بالا می‌رود و چکاب های سالیانه می‌تواند خطر آن را در افراد تا حدود زیادی کاهش دهد.

مهری مهراد معتقد است آموزش و فرهنگ‌سازی در مواجهه با این مسئله بسیار حائز اهمیت است، چراکه اغلب به دلیل شرم مردان در خصوص صحبت در این مورد با پزشک باعث می‌شود تا رسیدن بیماری به مرحله خطرناک، از بازگو کردن آن خودداری کنند.

اگر این بیماری‌ها زود تشخیص داده شوند درمان راحت‌تری هم خواهند داشت و فرد عمر طبیعی خواهد داشت اما اگر این بیماری پیشرفت کرده و در بدن بیمار گسترش پیدا کند کاری نمی‌توان برای آن انجام داد.

ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین