تامسن درحقیقت به کمک مدل هوش مصنوعی Midjouney-میدجورنی و چندین ماه صرف زمان، این وقایع را بهصورت سلفی درآورده است و افراد مشهوری مانند عیسی مسیح، ناپلئون و حتی انسانهای عصر حجر در این تصاویر گویی با گوشی هوشمند در حال سلفیگرفتن هستند.
مدل هوش مصنوعی Midjouney-میدجورنی که از روی توصیفات متنی و دستورات مختلف میتواند تصاویر واقعگرایانه خلق کند، در هفتههای اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. کاربران با استفاده از آن وقایعی را خلق کردهاند که واقعیت ندارند، مانند دستگیری دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا یا زلزلهای مرگبار در سال ۲۰۰۱. همین موارد باعث شد تا امکان دسترسی رایگان به Midjouney-میدجورنی متوقف شود.
درحالیکه اقدامات قبلی را میتوان نوعی سوءاستفاده از هوش مصنوعی درنظر گرفت، اقدام تامسن بهجای اینکه سوءاستفاده باشد، نوعی سرگرمی است؛ چرا که همه ما میدانیم در زمان ناپلئون یا عیسی مسیح خبری از گوشیهای هوشمند و سلفی نبوده است!
هوش مصنوعی و خلق سلفی عیسی مسیح
هوش مصنوعی درحال متحولکردن صنعت عکاسی است و در آینده نزدیک به دنیای فیلمبرداری هم راه پیدا میکند. Midjouney-میدجورنی یکی از ابزارهای مطرح برای دستیابی به این هدف است. تامسن برای اینکه بتواند تصاویر سلفی مدنظرش را خلق کند، چندین ماه مشغول اصلاح دستورات بوده تا درنهایت بتواند به آنها افکت سلفی بدهد:
«این کار میتواند یک فرایند برنامهنویسی زمانبر و طولانی باشد؛ چرا که هوش مصنوعی از کاربران میخواهد که دقیقاً به آن بگویند که باید چه کاری انجام دهد و نیاز به توضیحات خالص دارد.»
خروجیهای هوش مصنوعی را میتوان خیرهکننده دانست، هرچند در همان نگاه اول میتوان متوجه شد که جعلی هستند. یکی از این تصاویر مربوط به شام آخر عیسی مسیح میشود.
یکی دیگر از تصاویر، سربازان را در نبرد واترلو در سال ۱۸۱۵ نشان میدهد؛ آخرین نبرد ناپلئون بناپارت که پایان جنگهای ناپلئونی را به همراه داشت. عکس هوش مصنوعی با الهام از آخرین شکست ناپلئون ساخته شده است.
عکس دیگری سربازان را در نبرد آزینکورت در سال 1415 نشان میدهد که در مقابل دوربین سلفی یک گوشی هوشمند درحال لبخندزدن هستند!
یکی دیگر از تصاویر، انسانهای عصر حجر را نشان میدهد که درحال سلفیگرفتن هستند.
اگرچه میتوان از هوش مصنوعی برای خلق تصاویر جذاب تنها برای سرگرمی استفاده کرد، اما امکان سوءاستفاده از آن برای نشر اطلاعات جعلی هم وجود دارد.