این حسگر از جنس سلولز استات است که یک ماده گیاهی زیستتخریبپذیر و سازگار با محیطزیست میباشد.
پژوهشگران با استفاده از روش ریختهگری، استات سلولز را تولید کرده و سپس آن را در قالبی شکلدهی نمودند. در مرحله بعد 3 الکترود سیستم الکتروشیمیایی را روی آن چاپ نمودند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری کشاورزی سایت شات ایکس و به نقل از العین برای آزمایش این حسگر، آن را به گوجهفرنگی و کاهو متصل کردند. نتایج حاکی از آن بود که این حسگر توانایی تشخیص سموم را به خوبی سایر روشهای شیمیایی دارد.
این اختراع میتواند کمک شایانی به مقامات بهداشتی، کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات ارگانیک نماید تا بتوانند عاری بودن محصولات خود از سموم را تأیید کنند. همچنین با توجه به زیستتخریبپذیر بودن این حسگر، آسیبی به محیطزیست وارد نمیکند.
امید است این حسگر در آینده نزدیک در دسترس عموم مردم قرار گرفته و بتواند سلامت غذایی آنها را تضمین نماید.