با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید

تازه ترین خبرهای ۴۰۰

ردمی توربو ۴ با مدیاتک دیمنسیتی ۸۴۰۰ در بنچمارک Geekbench دیده شد

ترنجی ترنجی :مدیاتک به‌تازگی از تراشه دیمنسیتی ۸۴۰۰ رونمایی کرده است. این چیپست به‌عنوان قلب تپنده ردمی Turbo 4 و ریلمی Neo 7 SE در نظر گرفته شده؛ انتظار می‌رود که این دو تلفن هوشمند در ژانویه ۲۰۲۵ (اوایل دی تا اوایل بهمن) معرفی شوند. در حال حاضر، ردمی توربو ۴ در میان داده های بنچمارک Geekbench دیده شده است. احتمالاً این دستگاه با نام پوکو X7 پرو راهی بازار های جهانی می‌شود.

ردمی K80 اولترا به تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس مجهز خواهد شد

ترنجی ترنجی :افشاگر معروف اطلاعات، Digital Chat Station، تراشه در نظر گرفته شده برای ردمی K80 اولترا شیائومی را به اشتراک گذاشت. وی همچنین جزئیاتی را درباره دستگاه های رقیب این تلفن هوشمند فاش کرده است.

گوشی ردمی توربو ۴ پرو شیائومی با باتری غول‌پیکر ۷۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی در راه است

تکفارس تکفارس :علاوه بر مدل استاندارد، شایعات حاکی از آن است که شرکت شیائومی در نظر دارد نسخه‌ای پرو از این گوشی را نیز در اواخر سال ۲۰۲۵ عرضه کند. این مدل پرو با بهره‌گیری از یک باتری غول‌پیکر ۷۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و پشتیبانی از شارژ سریع ۹۰ وات، تجربه‌ای بی‌نظیر از دوام باتری را به کاربران ارائه خواهد داد.

گوشی ریلمی Neo7 SE مجهز به تراشه جدید دیمنسیتی ۸۴۰۰ خواهد بود

تکفارس تکفارس :چند روز پیش شرکت مدیاتک از اولین تراشه گوشی هوشمند میان رده بالا با پردازنده مرکزی تمام هسته‌ای بزرگ یعنی دیمنسیتی ۸۴۰۰ رونمایی کرد. بلافاصله پس از این رونمایی، ردمی فاش کرد گوشی ردمی توربو ۴ که در اوایل ژانویه عرضه می‌شود را مجهز به این تراشه خواهد کرد تا بدین ترتیب این گوشی لقب اولین دستگاه مجهز به تراشه دیمنسیتی ۸۴۰۰ را به خود بگیرد.

ردمی توربو ۴؛اولین گوشی دنیا با پردازنده جدید دیمنسیتی ۸۴۰۰ معرفی شد

ثریا نت ثریا نت :ردمی توربو ۴ به‌عنوان اولین گوشی میان‌رده‌ی مجهز به دیمنسیتی ۸۴۰۰، احتمالاً عملکردی در سطح گوشی‌های پرچم‌دار ارائه خواهد داد.

تراشه دایمنسیتی ۸۴۰۰ مدیاتک رونمایی شد

تکفارس تکفارس :سال گذشته پردازنده‌ی دایمنسیتی ۹۳۰۰ مدیاتک اولین تراشه‌ی موبایلی اندرویدی بود که از پیکربندی تمام هسته‌های قدرتمند استفاده کرد. این رویکرد در دایمنسیتی ۹۴۰۰ امسال نیز تکرار شد.

سوخو ۳۵ و S-۴۰۰ منتظر پرنده‌های اسرائیلی! [+عکس]

عصر ایران عصر ایران :آنچه این جنگنده را واقعا به «اژد‌های آهنین» آسمان‌ها تبدیل کرده، سامانه‌های الکترونیکی و رادار پیشرفته آن است. رادار Irbis-E می‌تواند اهدافی در فاصله ۴۰۰ کیلومتری را شناسایی کند، و نه فقط یک یا دو هدف، بلکه تا ۳۰ هدف را به طور هم‌زمان زیر نظر بگیرد. این یعنی، در نبرد‌های آینده، اگر دشمن با گروهی از جنگنده‌ها به سراغ شما بیاید، سوخو ۳۵ می‌تواند به راحتی برتری تاکتیکی را حفظ کند.

مدیاتک دیمنسیتی ۸۴۰۰ به‌زودی از راه خواهد رسید

ترنجی ترنجی :مدیاتک دیمنسیتی ۸۴۰۰ به‌تازگی فاش شده است. این یک تراشه جدید بوده که جانشین دیمنسیتی ۸۳۰۰ خواهد شد. این چیپست در میان داده های HyperOS شیائومی مشاهده شده است. این بدان معناست که در آینده‌ای نزدیک شاهد معرفی تلفن هوشمندی از برند شیائومی، ردمی یا پوکو با Dimensity 8400 خواهیم بود.

آیا رادار S-۴۰۰ می‌تواند رادارگریزهایی مثل F-22 و F-35 را شکار کند؟

خبرآنلاین خبرآنلاین :جنگنده‌هایی مثل F۲۲ و F۳۵ امروزه به عنوان مهم‌ترین بازوهای نظامی مهم ایالات‌متحده به حساب می‌آیند و قابلیت‌های بسیار پیشرفته‌ای را ارائه می‌دهند. با وجود انبوه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های مدرن این جنگنده‌ها، برخی از سامانه‌های دفاعی قادر به تشخیص و ردیابی‌شان هستند.

تویوتا LS۴۰۰؛ کیفیت این خودروی ۳۵ ساله از چینی‌های بازار ایران بالاتر است!

خبرآنلاین خبرآنلاین :چهار دهه پیش، ایجی تویودا، رئیس تویوتا، تمام توان شرکت خود را به سمت ایجاد یک پرچمدار جدید هدایت کرد. ۱۴۰۰ مهندس، ۲۳۰۰ تکنسین، نزدیک به دو میلیون مایل آزمایش، و یک میلیارد دلار هزینه، اعدادی هستند که برای ایجاد این پرچمدار خرج شده است. شش سال بعد، در ژانویه ۱۹۸۹، لکسس LS۴۰۰ در نمایشگاه خودروی دیترویت رونمایی شد و این برند جدید، بازی خودروهای لوکس را برای همیشه تغییر داد.

تولید پردازشگری با قابلیت پردازش همزمان ۴۰۰ هزار ویدئو

آنا آنا :محققان یک پردازشگر سیگنال پرسرعت تولید کرده‌اند که می‌تواند به طور همزمان ۴۰۰ هزار ویدئوی تصویری را تجزیه و تحلیل کند.

بخشی از جزئيات فنی تراشه اگزینوس ۲۴۰۰ تایید شد: ۷۰ درصد پردازنده مرکزی سریع‌تر!

جی اس ام جی اس ام :سامسونگ امروز در طی رویدادی رسما برخی از مشخصات فنی تراشه موردانتظار خود را در اختیار کاربران قرار داد.