با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید

تازه ترین خبرهای گوشت

تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!

مهر مهر :محققان چینی مدعی شده اند نوع جدیدی از یک برنج غنی شده که گوشت نیز در آن وجود دارد را ابداع کرده اند.

آیا گوشت‌های گیاهی سالم‌تر هستند؟

ایسنا ایسنا :در سال‌های اخیر، گوشت‌های گیاهی جایگزین گوشت معمولی (PBMAs) به یک انتخاب محبوب برای افراد آگاه به سلامتی که به دنبال کاهش مصرف گوشت هستند، تبدیل شده‌اند. اما آیا این جایگزین‌ها واقعا برای سلامت قلب ما مفیدتر هستند؟ یک مطالعه جدید به این پرسش پاسخ داده است.

ابتکار جدید دانشمندان کره ای برای پرورش گوشت گاو داخل دانه های برنج

روزیاتو روزیاتو :آن‌ها ادعا می‌کنند که «Frankenfood» یا غذای فرانکنشتاینی بسیار مقرون به صرفه، خوشمزه و سازگار با محیط زیست است.

مارماهی‌ برقی از طریق تخلیه الکتریکی DNA سایر ماهی‌ها را تغییر می‌دهد!

دیجیاتو دیجیاتو :پژوهشگران با استفاده از تخلیه الکتریکی اندامی یک مارماهی توانستند ژن نوزادان گورخرماهی را تغییر دهند.

گوشت هم باید مانند سیگار، برچسب هشداردهنده‌ داشته باشد

ایتنا ایتنا :بر پایه پژوهشی جدید، افزودن هشدارهای گرافیکی به شیوه پاکت سیگار به وعده‌های غذایی مبتنی بر گوشت، بر تصمیم‌گیری افراد درمورد انتخاب این غذاها تاثیری چشمگیر می‌گذارد.

آیا گوشت قرمز می‌تواند باعث بروز دیابت نوع ۲ ‌شود؟‌

ایتنا ایتنا :مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که خوردن فقط دو وعده گوشت قرمز در هفته ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

کشف جدید در مورد پوسته و گوشته زمین

باشگاه خبرنگاران جوان باشگاه خبرنگاران جوان :نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد بر خلاف نظریه کنونی، پوسته و گوشته زمین به طور همزمان رشد کرده‌اند.

دی ان ای انسان بوسیله گوشت قرمز پخته شده در دمای بسیار زیاد آسیب می‌بیند

تکنا تکنا :مطالعه جدید محققان نشان می دهد در صورتی که گوشت قرمز در دمای بسیار زیاد پخته شود علاوه بر آسیب به دی ان آی انسان می تواند بروز سرطان را به شدت افزایش دهد.