با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید

تازه ترین خبرهای کریستال

تکه سنگی که تاریخ زمین را در خود ذخیره کرده است

خبرآنلاین خبرآنلاین :محققان بامطالعه کریستال‌های باستانی و با استفاده از نوعی هوش مصنوعی (AI)، متوجه شدند که فرورانش پوسته اقیانوسی حدود ۴ میلیارد سال پیش آغازشده است.

آیفون تاشو احتمالاً در 2026 و آیفون با فیس آیدی زیر نمایشگر در 2027 معرفی می‌شود

دیجیاتو دیجیاتو :احتمال دارد آیفون تاشو را در خانواده آیفون 18 ببینیم؛ مدل‌های پرو آیفون 19 نیز احتمالاً داینامیک آیلند نداشته باشند.

لپ تاپ با مانیتور کاملا شفاف رونمایی شد

انگجت - ENGadget انگجت - ENGadget :لنوو یک لپ تاپ با نمایشگر میکرو ال ای دی شفاف ابداع کرده که مرزهای بین دنیای واقعی و دیجیتال را از بین برده است.

سیاره فراخورشیدی با بادهایی از جنس کریستال‌ کوارتز

ایتنا ایتنا :ستاره‌شناسان با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب، موفق شدند برای نخستین بار کریستال‌های ریز کوارتز حاوی سیلیس را در جو یک سیاره فراخورشیدی داغ کشف کنند.

گرانش کاذب در بلورها مانند سیاه‌چاله‌ها می‌تواند نور را خم کند

نیو اطلس - NewAtlas نیو اطلس - NewAtlas :این تیم می‌گوید این تکنیک می‌تواند روش بسیار مفیدی برای دستکاری نور در سیستم‌های اپتیکی و سایر دستگاه‌ها باشد و می‌تواند به مطالعه فیزیک مرتبط کمک کند.

نوبل شیمی ۲۰۲۳ به تحقیقات نقاط کوانتومی تعلق گرفت

خبرگزاری مهر خبرگزاری مهر :برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۳ میلادی به ۳ محقق برای تحقیقات درباره اکتشاف و توسعه نقاط کوانتومی تعلق گرفت.

ساخت کوچک‌ترین فناوری برای هدایت نور

ایسنا ایسنا :پارک و گروهش از طریق یک مجموعه آزمایش‌های نوآورانه دریافتند که ورقه‌ای از کریستال شیشه‌ای با ضخامت چند اتم می‌تواند نور را به دام بیندازد و حمل کند. ورقه آنها نه تنها توانست به این هدف برسد، بلکه به طور شگفت‌انگیزی کارآمد بود و توانست مسافت‌های نسبتا طولانی را طی کند که در دنیای محاسبات مبتنی بر نور بسیار دور محسوب می‌شوند.

کریستال جایگزینی مناسب برای زبان برنامه نویسی پایتون

خبرگزاری مهر خبرگزاری مهر :یادگیری یک زبان برنامه نویسی جدید می‌تواند خلاقیت ذهن را افزایش دهد و کریستال این روزها به جایگزینی مناسب به جای زبان پایتون مبدل شده است.

کشف شگفت‌انگیز درباره دانه‌های برف

کلیک کلیک :هیچ دانه‌ی برفی شبیه به دانه‌ی برف دیگر نیست! طرح هر دانه‌ی برف تنها یکبار به وجود می‌آید و وقتی آب شود، دیگه تکرار نمی‌شود. البته این نتیجه اصلا ساده بدست نیامده است. یک نفر ۴۰ سال از عمرش را صرف عکاسی میکروسکوپی از دانه‌های برف کرده تا این مساله رو اثبات کند.