با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید

تازه ترین خبرهای هسته ای

رکورد جدید خورشید مصنوعی چین در همجوشی هسته‌ای

ایسنا ایسنا :خورشید مصنوعی چین رکورد جدیدی را در همجوشی هسته‌ای به ثبت رساند و توانست ۱۰۰۶ ثانیه در دمای ۱۰۰ میلیون درجه سانتی‌گراد کار کند.

رآکتور هسته‌ای به خانه‌ها می‌آید

همشهری آنلاین همشهری آنلاین :در دنیای امروز نیاز به منابع انرژی پایدار و پاک بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

کشتی هسته‌ای روسی یک میلیارد کیلووات ساعت انرژی تولید کرد

اینترستینگ انجینرینگ اینترستینگ انجینرینگ :یک واحد برق هسته ای شناور به نام Akademik Lomonosov که از ماه می ۲۰۲۰ میلادی در منطقه قطبی روسیه در حرکت است یک میلیارد کیلووات ساعت انرژی تولید کرده است.


برای اولین بار در جهان زباله‌های هسته‌ای بازیافت شد

خبرآنلاین خبرآنلاین :تلاشی نوآورانه برای بهبود مدیریت زباله‌های هسته‌ای در اتحادیه اروپا آغاز شده تا از این مواد مرگبار محصولاتی ارزشمند برای تولید باتری، گوشی و تجهیزات پزشکی استخراج شود.

چین از سلاح مایکروویو خود با توانی معادل انفجار هسته‌ای رونمایی کرد

تکناک تکناک :محققان چینی اعلام کرده‌اند که سلاح مایکروویو با توان بالا (HPM) با قدرتی معادل انفجار هسته‌ای توسعه داده‌اند که می‌تواند تهدیدی جدی برای ماهواره‌ها و پهپادها در درگیری‌های نظامی باشد.

۹۰ ثانیه تا آخرالزمان؛ ساعت قیامت چیست؟

دیلی میل دیلی میل :هر ژانویه، بولتن دانشمندان اتمی (BAS) زمان جدیدی را برای ساعت روز قیامت تعیین می‌کند؛ مقیاسی نمادین که نشان می‌دهد بشریت چقدر به آخرالزمان نزدیک شده است.

برترین فناوری‌های نظامی در سال ۲۰۲۴

العین العین :در سال ۲۰۲۴ حوزه فناوری نظامی شاهد دستاوردهای چشمگیری بوده است که توانسته‌اند توان دفاعی و بازدارندگی کشورها را به سطح جدیدی ارتقا دهند.

بمب FOAB؛ قدرتمندترین بمب غیراتمی جهان

خبرآنلاین خبرآنلاین :بمب FOAB احتمالا قوی‌ترین بمب غیرهسته‌ای موجود است و عنوان قدرتمندترین بمب‌ غیراتمی جهان را از آن خود کرد.

با این باتری دستگاه‌های خود را هزاران سال شارژ کنید

تکفارس تکفارس :دانشمندان موفق به ساخت باتری هسته‌ای الماسی شده‌اند که می تواند برق دستگاه‌ها را به مدت هزاران سال تأمین کند. دانشمندان دانشگاه بریستول بریتانیا نمونه اولیه اولین باتری هسته‌ای جهان را با استفاده از ایزوتوپ رادیواکتیو کربن ۱۴ ساخته‌اند که در یک الماس مصنوعی محصور شده است. این باتری قادر است برق دستگاه‌های کوچک را برای هزاران سال تامین کند.

ایتالیا برای شهرک‌های ماه، راکتورهای هسته‌ای کوچک می‌سازد

ایسنا ایسنا :به نقل از تک‌کرانچ ایتالیا پروژه جدیدی را برای شروع توسعه راکتورهای شکافت هسته‌ای کوچک آغاز کرده است.

متا به انرژی هسته‌ای روی می‌آورد

نبض فناوری نبض فناوری :شرکت متا(فیسبوک سابق) می‌خواهد از انرژی هسته‌ای برای تامین انرژی مراکز داده خود استفاده کند. این شرکت می‌خواهد از اوایل دهه 2030 بین یک تا چهار گیگاوات به ظرفیت انرژی هسته‌ای خود بیافزاید.

چرا غول‌های فناوری به انرژی هسته‌ای روی آورده‌اند؟

ایتنا ایتنا :شرکت‌های بزرگ فناوری برای پیشبرد جاه‌طلبی‌های روزافزون خود در حوزه هوش مصنوعی به‌طور کامل به انرژی هسته‌ای روی آورده‌اند.

لینک های مرتبط با هسته ای