ایتنا :یک مطالعه جدید نشان میدهد که خواب خوب شبانه برای کمک به افراد در ایجاد خاطرات جدید بسیار مهم است.
باشگاه خبرنگاران جوان :جلبک دریایی قهوهای به نام «اکلونیا کاوا» میتواند از تخریب عصبی جلوگیری کرده و به عنوان یک عامل پیشگیری از بیماری پارکینسون موثر باشد.
ایسنا :قسمتی از مغز ما هنگام بیداری چرت میزند و وقتی میخوابیم بیدار است!
ایسنا :درمان جدید برای ترمیم بافت آسیبدیده نخاع با یک برچسب بیسیم انجام میشود که پالسهای الکتریکی را به سلولهای بنیادی میرساند. این فناوری میتواند بر برخی از موانع بزرگ در مسیر توسعه درمان فلج اندام غلبه کند.
آخرین خبر :موضوعی باورنکردنی پس از مرگ ما اتفاق می افتد، و این احساسی است که شبیه هیچ چیز دیگری نیست.
خبرآنلاین :دانشمندان با بررسی مغز موش به این نتیجه رسیدند که هر سیناپس میتواند حدود ۴٫۵ بیت اطلاعات ذخیره کند. مغز انسان ۱۰۰ هزار میلیارد سیناپس دارد، بنابراین به نظر میرسد که گنجایش مغز انسان ۴۰۹ ترابیت یا ۵۱ ترابایت باشد.
خبرآنلاین :مطالعات انجامشده روی مدارهای سلولهای مغزی مگس میوه، اطلاعاتی را برای درک هرچه بهتر این موضوع در اختیار پژوهشگران قرار داده است که چگونه موجودات، طولموجهای نور را بهعنوان رنگهای غنی از اطلاعات میبینند.
دیجیاتو :سیستم Hala Point اینتل از 1.15 میلیارد نورون تشکیل شده و ظرفیت آن مشابه مغز یک جغد است.
ایتنا :این رابط مغز و رایانه امکانی فراهم میکند که فرد بتواند فقط با استفاده از افکارش با رایانه تعامل داشته باشد و برعکس.
نبض فناوری :شناخت بهتر اسرار مغز، با کمک یک ارگانیسم مدل ژنتیکی صورت پذیرفت.
باشگاه خبرنگاران جوان :یکی از شرکتهای تابعه دانشگاه «MIT» به دنبال ساخت سیستمهای هوش مصنوعی جامع است که توسط نوع جدیدی از مدل هوش مصنوعی به نام شبکه عصبی مایع پشتیبانی میشود.
انگجت - ENGadget :محققان عینک های واقعیت مجازی مخصوص موش ها ابداع کردند تا فعالیت های مغزی این حیوانات هنگام قرار گرفتن در معرض تهدید را بررسی کنند.