مهر :محققان با استفاده از هوش مصنوعی، زیستحسگری ساختند که از روی اشک میتواند بیماری کرونا را تشخیص دهد.
مهر :پژوهشگران دانشگاه امیرکبیر با مدلسازی ریاضی دریافتند که داروهای خانواده «گلیپتین»که عمدتا برای کنترل قند خون استفاده می شوند میتوانند در کاهش علائم بیماری کوید-۱۹ مورد استفاده قرار گیرند.
مهر :شرکت آوراواکس تراپیوتیکس (AuraVax Therapeutic) از انتشار نتایج کارآزمایی پیشبالینی خود روی یک محصول نانویی استنشاقی خبر داد که با همکاری دانشگاه هیوستون این کار انجام میشود.
دیجیاتو :در این مقاله مروری بر عوارض گزارش شده واکسن کرونا داریم.
العین :در پی انتشار شایعاتی در فضای مجازی درباره همهگیری تب دنگی در ایران، وزارت بهداشت اعلام کرد که این بیماری برخلاف کرونا قابلیت همهگیری گسترده ندارد.
العین :آیا تب دنگی مثل کرونا همهگیر میشود؟
نیو اطلس - NewAtlas :واکسنی که یک تنه به جنگ ویروسهای کرونا میرود
العین :سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است که این بیماری جدید ناشناخته میتواند ۲۰ برابر بیشتر از همه گیری ویروس کرونا باعث مرگومیر شود.
اطلاعات :ویروس JN.۱ کرونا با سرعت زیادی در حال انتشار است و به گفته متخصصین، علائم و نشانههای ابتلا به این ویروس تا حدی با دیگر واریانتها کووید متفاوت است.
آنا :تحقیقات حاکی از آن است که در دوره کرونا، قشر بیرونی مغز دختران در مقایسه با پسران تحت تأثیر عواملی مانند استرس و فشار روانی حاصل از قرنطینه با سرعت بیشتری پیر شد.
ایتنا :با وجود اینکه سازمان بهداشت جهانی پایان همهگیری ویروس کرونا را اعلام کرده، اما هنوز بعضیها به این بیماری مبتلا شده و دچار علائم شدید و طولانیمدت میشوند.
خبرگزاری مهر :محققان مؤسسه ملی علم و فناوری اولسان موفق به ساخت حسگری شدند که میتواند بدون نیاز به هیچ منبع برق خارجی و با استفاده از اثر فتوولتائیک، اقدام به شناسایی سیگنالهای نوری کند.