ایسنا : تقریبا ۴۳۰ میلیون نفر با کمشنوایی ناتوانکننده زندگی میکنند و ۲۶ میلیون نفر به کمشنوایی مادرزادی مبتلا هستند. ۶۰ درصد این موارد به عوامل ژنتیکی نسبت داده میشوند.
بی بی سی - BBC :یک دختر ۱۸ ماهه در بریتانیا که ناشنوا به دنیا آمده بود، با کمک ژندرمانی، شنوایی خود را بهدست آورده است.
ایتنا :ک پسر ۱۱ ساله در آمریکا پس از دریافت یک ژن درمانی موفق توانست برای نخستین بار در زندگی خود صداها را بشنود.
آخرین خبر :به گفته محققان نانوذرات لیپیدی میتوانند ابزارهای ویرایش ژن را داخل بدن برای درمان اختلالات خونی رهاسازی کنند.
ایسنا : گرانت افزود: این درمان میتواند برای افراد دارای اعتیاد به الکل که روشهای درمانی عادی روی آنها جواب نداده مناسب باشد.
خبرگزاری مهر :دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهایبنیادی از اجرای 95 درصدی پروژه ژن درمانی خبر داد و گفت: ادامه حیات این پروژه که روش نوین درمان بیماریهای صعب العلاج در آینده است، نیاز دارد.
نیو اطلس - NewAtlas :محققان کانادایی روشی نوین ابداع کرده اند که در آینده به احیای بینایی بیمارانی با اختلالات مادرزادی منجر می شود.
خبرگزاری مهر :محققان چینی به طور موفقیت آمیز ورم رنگیزهای شبکیه (رتینیت پیگمانتوزا) را در موش ها درمان کرده اند. این بیماری ارثی یکی از دلایل اصلی نابینایی به حساب می آید.
کلیک :محققان توانسته اند با برنامهنویسی دوباره ژن موشها، طول عمر آنها را حدود 7 درصد بیشتر کنند و این رقم قابل افزایش است.
کلیک :محققان دانشگاه علوم و بهداشت اورگان توانسته اند با استفاده از فناوری نانو، که کاربردهای بسیاری در زمینه های مختلف از جمله الکترونیک، محیط زیست، صنایع غذایی و پزشکی دارد، یک رویکرد جدید ژن درمانی را برای درمان اشکال ارثی نابینایی بهبود بخشند.