باشگاه خبرنگاران جوان :جلبک دریایی قهوهای به نام «اکلونیا کاوا» میتواند از تخریب عصبی جلوگیری کرده و به عنوان یک عامل پیشگیری از بیماری پارکینسون موثر باشد.
ایسنا :پژوهشگران ژاپنی در یک پژوهش جدید دریافتند که آنتیاکسیدانهای موجود در یک نوع جلبک دریایی میتوانند در پیشگیری از بیماری پارکینسون موثر باشند.
شات ایکس : گروهی از محققان از دانشگاههای انگلیس و آلمان آزمایش مجموعهای آزمایش خون را توسعه دادهاند که با استفاده از هوش مصنوعی، ابتلای افراد به بیماری پارکینسون را تا هفت سال قبل از شروع علائم، پیشبینی میکند.
دیجیاتو :محققان از هوش مصنوعی برای تشخیص الگوی هشت پروتئین خون در بیماران مبتلا به پارکینسون استفاده کردند.
Interesting-Engineering :یک دختربچه ۸ ساله اهل ایالت اوکلاهما در آمریکا نخستین بیمار کودک جهان است که تحت تحریک عمیق مغزی روباتیک (DBS) قرار گرفته است.
دیجیاتو :25 درصد از مصرفکنندگان قهوه در مقایسه با کسانی که اصلا قهوه نمینوشند، 40 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به پارکینسون قرار داشتهاند.
العین :مطالعات نشان میدهند اعمال تغییراتی ساده در شیوه زندگی افراد میتواند از بروز شش بیماری شایع در سنین بالا جلوگیری کند.
شات ایکس :تحریک الکتریکی عمیق مغز (DBS) روشی مناسب و تاثیرگذار برای درمان حرکت بیاختیار و نامنظم بدن در بیماری پارکینسون است.
ایتنا :محققان بیماری پارکینسون میگویند جهشی ژنتیکی در یک پروتئین کوچک کشف کردهاند که میتواند راهگشای درمانهایی جدید برای این اختلال تخریبکننده مغز باشد.
ایسنا :کمک لباس رباتیک جدید به بیماران پارکینسون
ایمنا :یک جوان ۱۷ ساله هندی قاشق هوشمندی تولید کرده است که از حسگرها برای کاهش لرزش دست افراد مبتلا به پارکینسون استفاده میکند.
ایسنا : گرانت افزود: این درمان میتواند برای افراد دارای اعتیاد به الکل که روشهای درمانی عادی روی آنها جواب نداده مناسب باشد.