با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید

تازه ترین خبرهای سرطان

تشخیص سرطان با استفاده از تصاویر حرارتی

مهر مهر :تشخیص سرطان با استفاده از تصاویر حرارتی در مقاله عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ بررسی شد.

ارتباط معکوس بین ابتلا به آلزایمر و سرطان روده بزرگ

ایتنا ایتنا :یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهد ارتباطی معکوس میان ابتلا به بیماری آلزایمر و سرطان روده بزرگ وجود دارد.

کمک سوپرشارژ کردن سلول‌های بدن به مقابله با سرطان

ایسنا ایسنا :دانشمندان راهبرد جدیدی برای بهبود ایمنی‌درمانی ارائه کردند که در آن از سلول‌های T سوپر شارژ شده برای از بین بردن تومور استفاده می‌شود.

تشخیص علائم اولیه سرطان ریه با استفاده از هوش مصنوعی

باشگاه خبرنگاران جوان باشگاه خبرنگاران جوان :پژوهش جدید نشان می‌دهد که تفسیر عکس‌های رادیولوژی قفسه سینه با استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند به تشخیص سرطان‌ ریه پیش از بروز علائم کمک کند.

نانوذرات گیاهی با سرطان مرگبار مغز مقابله می کند

اینترستینگ انجینرینگ اینترستینگ انجینرینگ :محققان در چین و آمریکا برای توسعه یک درمان مبتنی بر نانوذرات گیاهی برای گلیوبلاستما (مرگبارترین سرطان مغز) با یکدیگر همکاری کردند.

«رژیم فستینگ» در پیشگیری از سرطان تاثیر دارد؟

ایسنا ایسنا :رژیم غذایی «فَستینگ»، روزه‌داری متناوب یا روزه‌داری مقطعی شناخته می‌شود، می‌تواند سلامت ما را بهبود بخشد و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

درمان سرطان با نانوساختارهای شبیه «بچه قورباغه»!

مهر مهر :محققان نانوساختاری طراحی کردند که می‌تواند در درمان سرطان موثر بوده و نفوذپذیری انتخابی تومور سرطانی را مقدور سازد.

امواج تلفن همراه باعث سرطان مغز نمی‌شود

دیجیاتو دیجیاتو :امواج رادیویی منتشرشده از دستگاه‌های بی‌سیم پایین‌تر از آستانه‌های ایمنی هستند و شواهد نشان می‌دهند این تابش‌های پایین خطری برای سلامت انسان‌ها ندارند.

تغذیه مناسب برای کودکان مبتلا به سرطان

مهر مهر :تغذیه خوب برای کودک، نوجوان یا جوان مبتلا به سرطان مهم است تا بافت‌های آسیب دیده در اثر درمان ترمیم شوند.

داروی سرطان روزنه امید بیماران مبتلا به آلزایمر می‌شود

ایتنا ایتنا :بنا بر یافته‌های گروه تحقیقاتی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، دانشگاه استنفورد و چند دانشگاه‌ دیگر که روز پنج‌شنبه در مجله «علم» منتشر شد، می‌توان از نوعی داروی سرطان برای درمان بیماری آلزایمر در مراحل ابتدایی بهره برد.

نخستین واکسن سرطان ریه تزریق شد

اینترستینگ انجینرینگ اینترستینگ انجینرینگ :یانوش راش یکی از شرکت کنندگان در آزمایش بالینی واکسن است که هم اکنون در چند کشور جهان اجرا می شود. شرکت آلمانی «بیو ان تک» یک واکسن مبتنی بر m-RNA تولید کرده که BNT۱۱۶ نام دارد. این واکسن سیستم ایمنی بدن را فعال می کند. در مرحله بعد بدن انسان سلول های سرطانی را شناسایی و با آنها مبارزه می کند.

هوش مصنوعی تومور مغزی را به جای پزشکان رصد می‌کند

مهر مهر :گروهی از محققان ایرانی روشی برای رصد تومور مغزی با کمک هوش مصنوعی به کار گرفته‌اند که رابطه بین مناطق تومور و احتمال زنده ماندن افراد را نشان می دهد.