با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید

تازه ترین خبرهای بدن انسان

محققان موجودات کاملاً ناشناخته‌ای در دستگاه گوارش انسان کشف کردند

دیجیاتو دیجیاتو :این موجودات استوانه‌ای و ویروس‌مانند ابلیسک‌ نامیده شده‌اند. ابلیسک‌ها گاهی خود به دیگر میکروبیوم‌های انسان نفوذ می‌کنند.

نخستین تراشه مغزی ایلان ماسک در بدن انسان کار گذاشته شد

ایتنا ایتنا :این رابط مغز و رایانه امکانی فراهم می‌کند که فرد بتواند فقط با استفاده از افکارش با رایانه تعامل داشته باشد و برعکس.

سلول های T، راز و اکسیر جوانی در بدن انسان

همشهری آنلاین همشهری آنلاین :یک مطالعه جدید تایید می‌کند که سلول‌های T اصلاح شده ژنتیکی می‌توانند به عوامل ضد پیری تبدیل شوند. دانشمندان دریافته اند که سلول‌های T که نوعی از گلبول‌های سفید خون هستند، هنگامی که به صورت ژنتیکی اصلاح شوند، به عوامل ضد پیری تبدیل می‌شوند.

در بدن انسان چه مقدار خون وجود دارد؟

ایتنا ایتنا :- میزان خون موجود در بدن انسان بسته به سن، وزن و جنسیت او متفاوت است: مثلا یک مرد ۹۰ کیلویی حدود ۶ لیتر خون دارد اما یک زن با وزن ۷۴ کیلوگرم تنها ۴.۳ لیتر خون در بدنش وجود دارد.

پرتوگیری بدن انسان از فناوری 5G در تلفن همراه

ایسنا ایسنا :پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری محققان انستیتو پلی تکنیک پاریس طی پروژه‌ای موفق شدند روشی جدید را برای پرتوگیری مدل بدن انسان از گوشی تلفن همراه موج میلیمتری مخابرات نسل پنجم ارائه کنند.

بدن انسان دارویی ضدویروسی می‌سازد که در نوع خود از کهن‌ترین‌ها است

ایتنا ایتنا :داروهای ضدویروسی، مولکول‌هایی‌اند که با بهره‌برداری از تفاوت‌های اساسی در نحوه تکثیر سلول‌ها و ویروس‌ها، پروتئین‌های ضروری برای عملکرد ویروس را غیرفعال می‌کنند.

ایمپلنت‌های مغزی پهن باند ارتباط مغز و رایانه را بهبود می‌دهند

شات ایکس شات ایکس :این روش ابتکاری برای ارتباط بی سیم بین مغز و رایانه راه را برای چشم انداز‌های هیجان انگیز در توسعه ایمپلنت‌های مغزی آینده هموار می‌کند. این فناوری قابلیت ارائه بینش‌های ارزشمند برای طیف وسیعی از بیماری ها، از جمله بیماری پارکینسون، سندرم تورت، صرع و افسردگی را دارد.

گرم شدن زمین تا چه اندازه می‌تواند روی بدن انسان موثر باشد؟

تکنا تکنا :دانشمندان در بررسی‌های خود میزان تحمل گرما توسط بدن انسان را مورد بررسی قرار داده‌اند. به گفته آنان یک فرد جوان می‌تواند حداکثر تا ۶ ساعت در دمایی حدود ۳۵ درجه سانتیگراد و رطوبت ۱۰۰ درصدی زنده بماند.

بدن انسان تا چه میزان گرما را تحمل می‌کند؟

ایمنا ایمنا :نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد زمانی که دمای محیط به بیش از ۴۰ درجه سانتی‌گراد برسد، بدن انسان ممکن است توانایی رها شدن از گرمای بیش از حد را از دست بدهد.

حضور در فضا باعث تغییر ۳۷ نوع پروتئین بدن انسان می‌شود

تکنا تکنا :پژوهش جدید دانشمندان نشان می دهد حضور در فضا می تواند باعث ایجاد تغییرات در بدن انسان شود. یکی از مهمترین ویژگی حضور در فضا تغییر دست کم ۳۷ پروتئین در بدن است. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان در نشست سالانه بیوشیمی آمریکا پژوهش های جدید در مورد واکنش سلول های ...