قبلا در مطلب روز جهانی هندوانه؛ ۱۰ فایده شگفت انگیز میوه خوشمزه تابستان
به خواص و فواید هنداونه پرداختیم امروز در اینجا در مورد معایب این میوه آبدار برای بعضی بیماران خواهیم پرداخت.
مجله پزشکی نوشت: دکتر ناتالیا یفیموچکینا، معاون مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، خاطرنشان می کند که برخی از افراد باید در خوردن هندوانه قرمز احتیاط کنند، به خصوص کسانی که از دیابت و بیماری های گوارشی رنج می برند.
به گزارش سرویس اخبار پزشکی سایت شات ایکس و به نقل از اطلاعات او می گوید: ما در مورد افرادی صحبت می کنیم که از نوعی بیماری مزمن دستگاه گوارش رنج می برند و همچنین دیابت و نارسایی کلیه البته فقط مربوط به هندوانه قرمز نیست، زیرا در مورد این بیماری ها بیمار باید دنبال کند یک رژیم غذایی خاص که توسط پزشک تجویز می شود، بنابراین پزشک ممکن است به بیمار اجازه دهد مقدار مشخصی از آن را مصرف کند.
وی می افزاید: فرد می تواند در طول روز 700 تا 800 گرم هندوانه قرمز بخورد، اما باید بداند که این محصول دارای درصد بالایی کربوهیدرات با وجود کالری کمی است و همچنین درصد کمی فیبر غذایی به دلیل داشتن آن عمدتاً از آب.
او اشاره می کند که هندوانه قرمز بیشتر شبیه یک دسر یا میان وعده است، بنابراین مصرف بیش از حد آن را توصیه نمی کند.